Vegán receptek, kozmetikumok, érdekességek

Vegán receptek

Vegán receptek

Joghurt alternatívák

2015. október 08. - NZH

Ugye a vegánsághoz hozzátartozik,hogy nem vagyok hajlandó megenni/inni tejterméket, így a joghurtok is száműzetésbe vonultak. Sosem voltam nagy joghurtos, de néha-néha kedvet kapok hozzá, így gondoltam kipróbálom a szója alapú növényi joghurtokat. Vettünk egy málnás Joya joghurtot kb 500 Ft egy nagy dobozzal. 

Összességében abszolút pozitív élmény volt. Biogazdálkodásból származó szójababbal(kb 10%) és málnával készült. Bevallom eléggé óvatos voltam a kóstolásnál, aztán hamar kiderült, hogy nincs mitől félnem, ez nagggyonfinom!  Van vaníliás és kókuszos ízben is. Következőre az Alprot fogom kipróbálni.

 

Szóval tényleg semmiről sem kell lemondania az embernek, ha vegán szeretne lenni. Bár ha csak füvet ehetnék, akkor se ennék újra állatot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csimborasszo.blog.hu/api/trackback/id/tr87950664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása